Els fets van començar a l'exterior, quan una patrulla va aturar un cotxe amb quatre ocupants davant la sospita que el conductor anava begut. Un dels joves va sortir del cotxe i va propinar un cop de cap a un mosso i li va trencar el nas. Poc després, començava una baralla multitudinària a l'interior del local en què diverses persones van resultar ferides. Els mossos van detenir nou persones, entre les quals hi havia amics dels quatre ocupants del vehicle, també detinguts pels agents.

Els fets van començar a l'exterior de l'establiment, a uns 200 metres, quan una patrulla dels Mossos va aturar un vehicle amb el que circulaven quatre persones, sota la sospita que el conductor anava begut. Els agents van demanar al conductor que s'esperés fins que arribés una patrulla de la Guàrdia Urbana, per fer-li la prova de l'alcoholèmia, i un dels ocupants va sortir del cotxe i va propinar un cop de cap a un dels mossos a qui li va trencar el nas. En aquest moment va començar una baralla entre els agents i els joves que va acabar amb la detenció de totes quatre persones, acusades d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Al cap d'un moment, els treballadors del local van requerir la presència policial a l'establiment ja que hi havia un grup de més de vint joves provocant destrosses i barallant-se amb altres clients i vigilants de seguretat. Els Mossos, després d'una actuació complicada, van detenir nou persones més, alguns dels quals eren amics dels joves del vehicle. Aquestes nou persones estan acusades d'un delicte de lesions i danys ja que hi va haver diverses persones ferides i moltes destrosses al local. Els detinguts passaran aquest diumenge a disposició judicial.