Rosario T.B. se seurà avui al banc dels acusats de la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Madrid per ser jutjat per un presumpte delicte d'agressió sexual. El fiscal sol·licita que se li prohibeixi acostar-se i comunicar-se durant un termini de nou anys amb la víctima, a qui haurà d'indemnitzar amb 8.000 euros.

A l'escrit d'acusació, al qual ha tingut accés Europa Press, el representant del Ministeri Públic subratlla que l'agredida pateix un retard mental moderat que li ocasiona un grau de discapacitat global del 60%. Aquesta condició li provoca un grau total de minusvalidesa del 65%.

Els fets es van produir a les 13.30 hores del 30 d'octubre del 2005, quan el processat va assaltar Manuela B., de 40 anys, en un parc de Madrid. Després d'això, l'ancià li va oferir 5 euros a canvi de permetre-li realitzar-li tocaments, negant-se la dona. Llavors la va tirar a terra i la va portar contra la seva voluntat a un descampat.

Segons el fiscal, l'home es va abalançar sobre ella, "besant-la i tocant-li la zona púbica, i alhora es va baixar la bragueta del pantaló per obligar-la a tocar-li el penis". Quan intentava abaixar-li el cap perquè li realitzés una fel·lació, una tercera persona els va sorprendre impedint que el processat continués amb l'agressió.