Els detinguts van trencar les finestres de fins a cinc vehicles aquella mateixa nit per robar objectes de valor que hi havia a dins dels cotxes i que eren visibles des de l'exterior. La policia els va enganxar 'in fraganti' mentre intentaven robar en un dels vehicles.

Al voltant de dos quarts de quatre de la matinada de divendres una patrulla de seguretat ciutadana de la Policia Municipal de Girona va observar uns joves que estaven al voltant d'un vehicle. En apropar-se van poder observar que dos dels joves estaven abocats per la finestra del cotxe i tenien mig cos a l'interior, mentre que els altres dos joves eren al cantó en actitud vigilant.

Aquests darrers, en adonar-se de la presència policial, van donar l'avís d'alerta i es van fugir del lloc dels fets. Seguidament, els agents de la policia municipal van aturar a tres dels joves i els van detenir com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle.

Paral·lelament, una altra dotació de la Policia Municipal va inspeccionar la zona i va trobar un total de cinc vehicles violentats amb el mateix modus operandi, que consistia en trencar els vidres de les finestres per accedir als objectes de valor de l'interior dels turismes i que eren visibles des de fora.

Gràcies a les detencions practicades, es van recuperar quatre jaquetes, un jersei, uns pantalons, una bufanda i una bandolera amb claus que van poder ser retornades als seus propietaris.

En finalitzar les gestions pertinents, els tres detinguts es van lliurar als Mossos d'Esquadra de Girona, per completar els tràmits judicials.