Els Mossos d'Esquadra busquen tres homes que van robar un cotxe a Girona a punta de pistola, van malferir el propietari d'un tret a la cama i, hores més tard, van abandonar el vehicle a Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental) i li van calar foc. Els fets van tenir lloc aquest divendres passat al polígon industrial Mas Xirgu de la ciutat, en una zona propera a la comissaria de Trànsit dels mossos. La víctima, un home de procedència marroquina, va haver de ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta. Els mossos han obert una investigació per localitzar els lladres, que anaven amb la cara descoberta, i no descarten cap hipòtesi.

Divendres passat, cap a quarts de cinc de la tarda, un home amb la cama ensangonada va arribar ranquejant fins a la comissaria de Trànsit dels Mossos d'Esquadra de Girona. L'home, de procedència marroquina, va explicar als agents que feia poca estona tres homes li havien robat el cotxe, un BMWx5, a punta de pistola.

El robatori va tenir lloc a l'entorn dels antics cinemes Lauren, molt a prop de la comissaria dels mossos. Els tres assaltants van obligar la víctima a entregar-los les claus del vehicle i, abans de fugir, van disparar-li un tret a la cama. L'home va poder arribar fins a la comissaria de Trànsit, on va denunciar el robatori. Des d'allà, una ambulància el va recollir i el va traslladar fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

A cara destapada

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per localitzar els lladres, que portaven la cara destapada. De moment, no s'ha practicat cap detenció en relació amb aquest cas, però sí que se sap que els tres homes van arribar amb el vehicle fins a Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental), un municipi situat a uns 90 quilòmetres del lloc del robatori.

Un cop allà, els lladres van calar foc al vehicle. Els Mossos d'Esquadra el van localitzar, totalment carbonitzat, pels voltants de la mitjanit del mateix divendres. Els agents continuen treballant en el cas i no descarten cap hipòtesi.