El jutjat número tres de Blanes (Selva) ha decretat aquest dimarts llibertat provisional per Jonathan, P.C., el veí de Manresa que suposadament en va apunyalar un altre la nit de dissabte a Lloret de Mar (Selva) i després va fugir. El presumpte agressor, a qui se li imputa el delicte de lesions, té prohibit abandonar el territori. A més, el jutge ha decretat l'allunyament de la víctima i l'obligació de comparèixer cada quinze dies al jutjat. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), les diligències seguiran el seu tràmit habitual al jutjat 3 de Blanes, que es trobava de guàrdia el dia dels fets.

L'apunyalament va tenir lloc pels volts de les dotze de la nit quan testimonis van avisar que hi havia un noi apunyalat dins d'un cotxe molt a prop de l'Ajuntament de Lloret de Mar. En arribar-hi els Mossos i els serveis mèdics el noi presentava ferides d'arma blanca i va haver de ser traslladat a l'Hospital de Blanes.

Mitja hora més tard i gràcies a la descripció dels testimonis oculars, els Mossos van localitzar el presumpte agressor a una parada de taxis propera al lloc dels fets. Quan el presumpte autor de l'apunyalament va veure els cotxes policials va intentar fugir, però finalment se'l va poder detenir.