Un noi de 16 anys, veí de Solsona, Aleix Ribera M., va morir ahir a la nit arran d'una violenta topada en una cruïlla de Solsona. La víctima, que anava en motocicleta, va col·lidir contra un vehicle a l'avinguda de Sant Jordi. El jove va ser atès inicialment al lloc dels fets i va ser traslladat d'urgència en una unitat medicalitzada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on va ingressar ja cadàver.

L'accident, segons van explicar fonts del SEM i de la Policia Local, va tenir lloc a 2/4 de 8 del vespre. Un cotxe conduït per un solsoní va xocar contra la motocicleta de la víctima a l'avinguda Sant Jordi de Solsona, a l'altura de la cruïlla del carrer Pere Màrtir, conegut popularment com la baixada de l'estudiant. La Policia Local investigava ahir a la nit, a l'hora de tancar aquesta edició, la causa concreta de l'accident, que de moment no havia transcendit. Fins a l'indret dels fets s'hi va traslladar una ambulància medicalitzada del SEM, que hi va arribar quatre minuts després de l'avís. També s'hi va desplaçar una ambulància bàsica, la Policia Local i els Bombers.

El jove, segons fonts del SEM, havia entrat en una aturada cardiorespiratòria, però el personal mèdic va aconseguir reanimar-lo al mateix lloc dels fets. Posteriorment, el noi, que presentava diversos politraumatismes i tenia una ferida oberta a la cama, va ser evacuat en ambulància. El seu estat continuava sent molt crític i, finalment, poc abans d'arribar a l'hospital, va patir una segona aturada cardiorespiratòria que li va causar la mort, segons van confirmar fonts de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

La víctima, Aleix Ribera, pertanyia a una família molt coneguda de Solsona. El seu pare regenta l'empresa de menjar preparat Teca-Teca. Ribera estudiava actualment el primer curs de batxillerat a l'institut públic de la ciutat, al Francesc Ribalta. Entre les seves aficions, hi havia l'esport, ja que era jugador dels equips base del CF Solsona des de feia anys.

L'accident de trànsit va consternar alguns dels seus amics, que van contemplar l'actuació de la policia i els equips d'emergència. Posteriorment, quan el noi va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, molts dels joves es van acostar fins al centre sanitari de Solsona, per poder rebre notícies del seu estat. La confirmació de la seva mort va generar moltes escenes de dolor.