Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home paquistanès de 59 anys a qui es va trobar inconscient en una casa okupada de Flaçà (Gironès). L'home, que no tenia signes d'haver estat apallissat ni tampoc cap evidència d'agressió amb arma blanca, sí que sagnava pel nas. Un amic el va trobar estès a terra a l'habitatge, situat a l'Avinguda Catalunya del poble gironí. Una ambulància va traslladar l'home d'urgència fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona, però els metges no van poder fer res per salvar-li la vida i va morir poc després. Tot i que caldrà esperar els resultats de l'autòpsia, els Mossos d'Esquadra descarten d'entrada que es tracti d'una mort violenta.

L'home, que tenia 59 anys i era paquistanès, vivia en una casa okupada situada a l'Avinguda Catalunya de Flaçà. Un amic seu va trucar ahir als Mossos d'Esquadra, alertant-los que se l'havia trobat inconscient a terra. L'home sagnava pel nas.

Una ambulància va traslladar el paquistanès fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona, però els metges no van poder fer-hi res i va morir al cap de poca estona. L'home no presentava cap indici de mort violenta, ja que no es van detectar signes de baralla ni tampoc d'agressió amb arma blanca o de foc.

Per acabar de descartar que es pugui tractar d'una mort criminal, però, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació. De moment, s'esperen els resultats de l'autòpsia, que es farà demà a l'Institut de Medicina Legal de Girona, per intentar aclarir les circumstàncies de la mort. D'entrada, els Mossos d'Esquadra descarten que es tracti d'una mort violenta.