Els cadàvers dels tres nens discapacitats morts en un centre d'acollida gestionat per 'Mensajeros de la Paz' a Boecillo (Valladolid) van ser trobats amb el cap cobert per paper 'film', segons han informat a Europa Press fonts de la investigació, per la qual cosa s'estudia com la causa més probable dels morts l'asfíxia.

Segons han indicat les mateixes fonts els cossos sense vida dels menors de 3, 9 i 14 anys es trobaven en dues habitacions diferents d'un immoble ubicat al carrer Almendro de Boecillo-dos junts i el tercer en un altre dormitori-.

Els tres menors van morir aquest dilluns a mans presumptament de la seva cuidadora, que va intentar suïcidar-se posteriorment i roman en el mòdul de Vigilància Penitenciària del Clínic de Valladolid per la seva suposada implicació en els fets.

Els tres nens morts de manera violenta patien un gran grau de mobilitat reduïda, entre el 78 i el 90 per cent, dos d'ells eren de nacionalitat espanyola i un tercer era guineà.

Els cossos sense vida dels menors van ser trobats al voltant de les 9.05 hores del matí d'aquest dilluns a les instal·lacions d'aquest centre ubicat al carrer Almendro d'aquest terme municipal, quan dues empleades del centre van accedir al recinte al matí per començar la seva jornada laboral i van trobar a l'altra monitora i presumpta autora "inconscient" i als tres menors morts, per la qual cosa es van posar en contacte immediatament amb el Servei d'Emergències 112, els facultatius van avisar la Guàrdia Civil de Boecillo.

Després d'aquesta situació, la monitora, que tenia ferides al cap, coll i canells, va ser traslladada al mòdul de Vigilància Penitenciària de l'Hospital Clínic de Valladolid, on ha prestat declaració.