VIDEO: Un home de 42 anys es disfressa de nena per gravar menors al bany escolar

L'home de 42 anys va ser detingut per la policia

L'home de 42 anys va ser detingut per la policia / Youtube

DdG

Desenes de mares i pares furiosos i indignats intenten linxar un home que la policia ha detingut a la sortida d'un centre educatiu del  Perú  per, presumptament, haver-se  disfressat de nena i amagar-se al bany de les noies per gravar i abusar de les menors.

L'home hauria estat descobert per la subdirectora del col·legi quan sortia dels banys, per la qual cosa va procedir a avisar immediatament els pares i la policia. Pel que sembla,  no seria la primera vegada que ho feia  i compta amb diversos  antecedents  policials per assetjament sexual a menors. A més, està sent investigat per presumpta pedofília per vídeos i fotos que s'han trobat al telèfon mòbil.

Així es vestia

Amb les sabates, mitjons, faldilla, camisa i jaqueta oficial del centre educatiu i amb unes trenes,  així s'ha colat  aquest home en un col·legi del Perú aconseguint entrar als banys femenins per, segons sembla, gravar i fer fotos a les nenes menors.

El director del col·legi, Ronald Vilchez, explica el que ha passat: “aquest senyor ha estat romanent dins del servei higiènic per diversos minuts. Òbviament, això  posa en risc la integritat física i moral de les nostres estudiants”.

Va ser descobert per la subdirectora del col·legi, que avisava ràpidament la policia i els pares dels menors del centre: “no sé què hi ha passat,  no se sap d'on ha vingut aquest home. Jo tinc la meva filla allà, és preocupant que passi això”, explica una mare visiblement preocupada.