Un discussió entre quatre jardiners acaba en homicidi després d'hores de cerveses

Agent de la Policía Nacional.

Agent de la Policía Nacional. / Arxiu

Redacció

Un enfrontament entre quatre jardiners, després de passar diverses hores gaudint de cerveses en un local, ha tingut un tràgic desenllaç. La disputa va desembocar en una baralla que va culminar amb la mort d'un d'ells, presumptament arran d'un colp al cap infligit per un dels companys amb un pal de grans dimensions a última hora del dimarts a Badajoz. La víctima, de 52 anys, va ser abatuda per un col·lega de 62 anys, el qual ja ha estat arrestat per la Policia Nacional. A última hora de la nit, un tercer implicat, de 43 anys, també va ser detingut.

Tots els implicats compartien feina en tasques d'arboricultura i havien compartit moments de cerveses al bar de la plaça Rafael Sánchez Mingarro des de les quatre de la tarda fins passades més de quatre hores. En un moment donat, segons fonts de la investigació, la discussió va prendre un abast tan greu que, una vegada van abandonar el local, van intercanviar cops de puny en un solar.

Aquest espai és una zona de terreny buit que es troba a pocs metres de l'establiment, a la part posterior de la parròquia de la barriada. Va ser en aquesta ubicació on es va desencadenar una forta baralla que va culminar en tragèdia quan un dels involucrats va impactar amb un pal de grans dimensions a un altre company, fent-lo caure a terra.