Una jove morta i diversos ferits en bolcar un camió sobre un autobús a Lorca

L'autobús en què viatjaven 17 persones, tots treballadors d'una empresa agrícola i diversos han quedat atrapats

L'autobús en primer terme, i el camió, al fons.

L'autobús en primer terme, i el camió, al fons. / Marcial Guillén /EFE

Bruna Segura

Una jove de 21 anys ha perdut la vida i diverses persones han resultat ferides en un tràgic accident a Lorca, Múrcia. El sinistre ha tingut lloc quan un camió ha tombat sobre un autobús que transportava treballadors a la carretera que connecta Lorca i Pulpí, Almeria, concretament al pont de sortida de Las Escarihuelas al terme municipal de Lorca, segons fonts del Centre de Coordinació d'Emergències consultades per Europa Press.

L'accident ha succeït poc després del migdia, quan un camió ha bolcat sobre un autobús amb 17 persones a bord, tots ells treballadors d'una empresa agrícola, i diversos d'ells han quedat atrapats.

A les 12.35 hores, el Centre de Coordinació d'Emergències 1-1-2 de la Regió de Murcia ha rebut diverses trucades informant de l'accident. Els informants assenyalaven que diverses persones de l'autobús estaven atrapades i ferides a causa de la caiguda sobre el vehicle d'un camió que transportava plàstics.

Fins al lloc de l'accident han acudit els Bombers del Consorci d'Extinció d'Incendis i Salvament de la Regió de Murcia (CEIS), sis ambulàncies de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061, la Guàrdia Civil, efectius del servei de manteniment de carreteres, l'inspector de Seguretat i Salut Laboral i serveis d'emergència i Protecció Civil de Lorca.

La Guàrdia Civil ha informat que es tracta d'un autobús amb treballadors que es dirigia a Lorca. Els professionals sanitaris treballen per estabilitzar i traslladar els ferits, una vegada que els bombers del CEIS han aconseguit alliberar-los.

Els vehicles accidentats obstaculitzaven la circulació, per la qual cosa Emergències ha recomanat utilitzar vies alternatives i facilitar l'accés als serveis d'emergència.