La tecnologia més innovadora també pot fallar. A França un jove de 18 anys assegura haver estat ferit en un ull després de l'explosió d'un iPhone. El telèfon va començar a cruixir i poc després la pantalla es va fragmentar fins que finalment va explotar i va expulsar diversos vidres que van arribar a la cara del francès anomenat Romain.

Després de incrustársele diversos vidres en l'ull, el ferit va necessitar atenció mèdica. "Ho tenia a la mà", compte Delphine, 17 anys, la núvia del noi, "i la pantalla va començar a trencar-se". Després de la sorpresa, Romain es va fixar al telèfon. "Ho tenia a 30 cm del meu vista, quan vaig sentir com un gra de sorra en l'ull. No podia ser una altra cosa que un tros de vidre", va assenyalar en declaracions al diari gal La Provence, recollides per Otr/press.

Segons la mare de la presumpta víctima, quan va recórrer al servei tècnic d'Apple, va ser atentida amb burles: "La persona que em va respondre em va assegurar que no era possible, que no havia passat mai que un iPod explotés a Liverpool. Em va replicar que si em creia les informacions que apareixen en Gooble, també trobaria que els extraterrestres existeixen".

El mig francès també va contactar amb la companyia de la poma: "Certs clients han parlat ja de bateries que provoquen calor en els models 3G S. La major part de les vegades, els canviem el producte. Però mai hem sentit a ningú parlar d'un iPhone que hagi explotat".