En aquest enclavament dels EUA es va desenvolupar un enclavament finançat per la Força Aèria i la Marina dels EUA. El seu objectiu va ser estudiar les propietats de la ionosfera. Tot i que el programa suposadament ja ha finalitzat, a Google Maps resulta impossible acostar-se a les instal·lacions..
Tot i que la majoria de vegades la raó que es mostra un determinat espai de forma pixelada es deu a motius de seguretat, en algunes ocasions són els propietaris o llogaters d'un determinat edifici els que demanen a Google Maps que no els mostri de forma definida. És el cas, per exemple, de l'habitatge en què Carles Puigdemont resideix a Waterloo (Bèlgica). Tot indica que l'expresident català va ser qui va demanar que es difuminés la imatge de 360 graus de la casa.
Les imatges 'prohibides' de Google Maps no només afecten a espais concrets, sinó també a països sencers. És el cas d'Israel. Encara que en la vista aèria els carrers del país no apareixen pixelats i permeten veure l'organització de les carreteres i els edificis -i fins i tot és possible usar Street View-, a mesura que apropem el zoom les imatges es van difuminant.
En el cas del Palau de la Zarzuela, la vista aèria que mostra el servei de Google Maps apareix distorsionada, després que el 2013 el govern del PP decidís amagar algunes zones sensibles en els mapes de Google per seguretat davant de possibles atacs terroristes.
En un tram de gairebé 25 km, entre Ciudad Juárez i el Comtat de Hudspeth, a Texas, la frontera entre ambdós països apareix de forma poc definida a Google Maps.
Google Maps impideix per motius de seguretat acostar el zoom a aquest complex que acull els serveis d'intel·ligència.
Com en el cas del Palau de la Zarzuela, altres instal·lacions 'sensibles' les imatges han estat pixelades o difuminades són per exemple les de la base de Torrejón de Ardoz, la de Rota o la seu del Centre Nacional d'Intel·ligència.
El buscador no ofereix una vista detallada del Parc Tantauco de Xile, un parc privat de prop de 118.000 hectàrees obert al públic situat a la Illa Gran de Chiloé, Regió dels Llacs a Xile. En aquest cas, l'aplicació de Google Maps no permet apropar la imatge.
Les 18 illes rocoses volcàniques que conformen aquest arxipèlag tampoc són visibles amb la nitidesa que seria desitjable. Amb l'humor per bandera, els habitants de les Illes Fèroe van decidir en el seu dia posar en marxa el projecte Sheep View 360, per crear un mapa de les carreteres i els enclavaments de l'arxipèlag col·locant càmeres al llom de les seves ovelles.
L'últim | El més llegit |