10 de novembre de 2008
10.11.2008

Antena 3 comença el rodatge de "Días sin Luz"

Antonio Chamizo, María Isasi i Sancho Gracia, protagonistes del telefilm basat en el cas de desaparició i assassinat de Mari Luz Cortés

10.11.2008 | 01:00
A dalt, els protagonistes del telefilm. A baix, una imatge de Mari Luz.

Antonio Hernández, que ja es va encarregar de Los Borgia, ha estat l'escollit per Antena 3 per dirigir el telefilm que nararrà el cas Mari Luz. La pel·lícula, que ja està sent rodada, estarà protagonitzada per Antonio Chamizo, María Isasi i Sancho Gracia, entre d'altres, i relatarà la recerca de la nena desapareguda i de tot el que va arribar a fer la família i el barri on vivia per intentar trobar-la.
Per interpretar els diferents personatges de Días sin Luz s'han buscat actors "que, a més de tenir una gran força interpretativa, s'assemblessin físicament als personatges reals", segons Antena 3. L'equip inclou Javier Salmones com a director de fotografia i Iván Aledo en el muntatge.
Días sin Luz narra el segrest i assassinat de la nena de 5 anys Mari Luz Cortés a mans del pederasta Santiago del Valle. La minisèrie se centra en la lluita del pare de Mari Luz, Juan José Cortés, per trobar i tancar l'assassí de la seva filla. Días sin Luz reflecteix la particular lluita de Juan José Cortés amb les autoritats judicials per aconseguir que es faci justícia.
Antonio Hernández va agafar la batuta de Los Borgia (produïda per Antena 3) i El menor de los males, amb la qual va aconseguir la Biznaga de plata al millor guió, compartida amb Antonio Galeano.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema