El Grupo Zeta va comunicar ahir als comitès d'empresa l'inici d'un pla de viabilitat que inclourà un reajustament que afectarà 533 llocs de treball dels prop de 2.300 que composen l'actual plantilla. Una trentena d'aquests llocs de treball seran d'El Periódico de Catalunya.

Aquest pla, que també té en compte una "important" reducció de costos, tindrà l'objectiu d'"assegurar de forma sòlida la continuïtat del projecte per encarar la profunda crisi econòmica que està afectant els mitjans de comunicació i el seu futur", segons va explicar el grup mediàtic.

La direcció de Zeta va subratllar que, arran d'aquest procés de negociació amb els comitès, amb l'objectiu d'intentar arribar a un acord que permeti obtenir les millors condicions possibles per a aquelles persones que resultin afectades. "L'objectiu del Grupo Zeta és mantenir de forma essencial i rendible la seva activitat editorial, en totes les àrees en les quals actualment desenvolupa el seu treball com són premsa, revistes, publicitat, impressió, llibres, distribució, Internet i audiovisual", va concloure la companyia.