Les estrenes no són fàcils i menys amb gegants televisius al davant, per més que el dia del debut estigués ocupat anteriorment per un "pes pesat" com és Gran Hermano. Telecindo va decidir moure el seu reality a dimecres i estrenar dimarts Guinness World Records, tot i que l'acollida va ser més aviat freda. De la nit es va apoderar La 1, amb l'estrena de la pel·lícula Diario de una niñera protagonitzada per Scarlett Johanson, que va fer-se amb 3.609.000 espectadors, un 20,1% de quota de pantalla.

El segon lloc va ser per a una de les sèries de més èxit i longevitat d'Antena 3: Los hombres de Paco. L'estrena de la setena temporada de la producció de Globomedia, que torna a apostar més por la comèdia en detriment del drama, va ser seguida per 3.410.000 espectadors, aconseguint un 18,5% de share. La tercera emissió més seguida del prime time de dimarts va ser de Cuatro, que també va comptar amb una estrena d'alçada: la tercera temporada de House. El primer episodi va ser vist per 3.270.000 persones (16,8%).

Amb aquesta competència, Telecinco es va veure desplaçada al quart lloc. Guinness World Records no va estar a l'altura, amb el suport de 2.263.000 espectadors, un 12,7% de share.