El programa matinal Espejo Público Verano que s'emet cada dia a partir de les 08.55h., entrevista avui des de Barcelona, l'escriptor, ?gui?onista, actor i director Albert Espinosa, creador de la sèrie catalana Polseres Vermelles, que actualment s'emet en castellà cada dilluns a la nit a Antena 3.

Espinosa és autor del llibre El món groc i de la novel·la Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo, i va ser guionista de pel·lícules com Planta 4a, Tu vida en 65 minutos i Va a ser que nadie es perfecto.

D'altra banda, un dels reportatges que s'emetran durant el programa se centrarà en la proliferació de tallers il·legals, a l'ombra de la crisi. Un equip del programa estarà en directe des d'un taller i s'emetran imatges d'alguns d'aquests negocis no regulats.

Un altre dels reportatges de la jornada, en directe des de Cadis, donarà a conèixer l'última hora en el cas del capellà presumptament implicat en delictes contra la integritat moral i indemnitat sexual. Les últimes informacions que s'han publicat avancen que l'implicat podria haver abusat de fins a quaranta menors, tots ells alumnes de l'escola salesiana que dirigia.