Saul Goodman, el peculiar advocat criminalista de Breaking Bad, és ara el protagonista d'una nova sèrie que Movistar Televisión estrena rà dilluns vinent, i que mostra els orígens professionals de qui es convertirà en l'home que soluciona problemes al narcotraficant Heisenberg. Better call Saul és el títol d'aquesta sèrie derivada d'una de les produccions més reeixides de la televisió de les últimes dècades, que s'estrena a Espanya l'endemà de la seva emissió als Estats Units.

Sota la direcció de Vince Gilligan i Peter Gould, Better Call Saul es trasllada a 2002, quan Saul Goodman (Bob Odenkirk) es fa dir Jimmy McGill; és llavors quan comença a crear la seva xarxa de contactes per, gairebé sis anys després, creuar-se amb Walter White (Bryan Cranston), el professor de química afligit per un càncer terminal, que acaba convertint-se en Heisenberg, el major traficant de metamfetamina de l'estat d'Alburquerque.

"És una versió més jove de Saul i encara no és la persona que hem conegut després. El Saul Goodman del futur té un gran confiança en si mateix i per això agrada tant a la gent", ha explicat Bob Odenkirk en unes declaracions facilitades per Movistar Televisión. "Better Call Saul és sobretot una sèrie, no el nom d'un personatge. La roba que vesteix Saul i la que vestia a Breaking Bad, la feina, la seva forma de pensar... tot va ser creat d'una manera molt conscient. Ara coneixerem qui és realment", afegeix l'actor protagonista.

Odenkirk, també conegut per la seva participació a la sèrie Fargo, ha avançat que Better Call Saul és "un gran drama dotat d'humor i suspens". El dia 10, Movistar Sèries emetrà el segon episodi, i durant cada dimarts s'estrenarà un capítol per setmana, fins a completar les deu entregues que integren la primera temporada.