Tard o d'hora, tot allò que comença també s'acaba. I aquesta nit el programa de TV3 El convidat s'acomiada de l'audiència després de cinc temporades, 65 caps de setmana i 3.000 hores de convivència. Aquest últim capítol serà el moment de fer memòria de tot el que ha viscut Albert Om compartint espais, família, àpats, nits, activitats d'oci i, sobretot, converses amb personatges de tota mena.

El d'avui serà un capítol especial per fer memòria dels moments més rellevants de tot el que ha viscut El convidat. Cinquanta minuts per repassar les millors frases, les millors converses i les millors imatges que Albert Om ha viscut amb els seus amfitrions.

Durant aquesta última etapa, Om ha fet tretze visites a tretze grans personatges, entre els quals hi ha Lluís Llach, la Sra. Rius, Ada Colau, Josep-Lluís Carod-Rovira, el científic Joan Massagué o el cineasta banyolí Albert Serra, amb els quals el periodista haurà visitat més d'una seixantena de personatges durant les cinc temporades.

Amb gent com Andreu Buenafuente, Boris Izaguirre, Andrés Iniesta, Carme Ruscalleda, Mossèn Ballarín, Bojan Krkic o Xavier Sardà, entre molts altres, el periodista ha compartit molt més que moments de convivència. En algunes ocasions, li han fet confessions que, fins al moment, no havien fet en públic. Han mostrat l'altre costat de la seva vida: aquell que no passa necessàriament per la professió que els ha convertit en personatges destacats en el seu àmbit.

La cinquena temporada, en què Albert Om va estrenar dia d'emissió (diumenge) ha reunit 466.000 espectadors amb un notable 15,3% de quota mitjana.