Una de les principals incògnites que hi havia al voltant de la sèrie basada en la pel·lícula Scream ha quedat finalment resolta. La cadena MTV ha donat a conèixer la nova màscara "Ghostface" que s'emprarà en aquesta sèrie inspirada per la saga creada per Wes Craven. Segons recollia ahir el portal Formula TV, el productor ?executiu de la ficció, Jill Blotevogel, ha explicat que "recorda la màscara d'hoquei de Jason (Viernes 13) i a la de Michael Myers (Halloween)".

No obstant això, a molts seguidors de la saga no els ha convençut gens el nou disseny de la màscara. Cal recordar que, al costat de la popular careta de V de Vendetta, la de Scream és una de la més venudes i usades com a disfressa. En l'adaptació de la MTV, la màscara ha perdut els trets que l'han convertit en un objecte icònic. La principal raó d'aquest canvi, segons el productor, es deu al fet que "fer servir la màscara original a la sèrie suposaria enganyar l'audiència".

Tot i això, el nou disseny compta amb el vistiplau de Wes Craven, qui sosté que la màscara "és fresca i aterridora" i s'adapta perfectament a la nova història. I és que la sèrie Scream, que s'estrenarà el proper 30 de juny als Estats Units amb una primera temporada que compta amb 10 episodis, inclourà un important gir argumental respecte de la pel·lícula. La història començarà amb un assassinat al poble de Lakewood i un vídeo viral a través de Youtube. Els adolescents protagonistes hauran d'enfrontar-se a aquesta mort i la relació amb una altra que va passar fa 20 anys.

Bex Taylor-Klaus, Willa Fitzgerald, John Karna, Connor Weil i Amadeus Serafini conformen l'elenc de protagonistes de la sèrie.