Després d'uns anys allunyat del món de la televisió, Emilio Aragón ha decidit tornar. Això sí, no ho farà en la seva faceta d'actor, sinó en la de productor. Pulsaciones és el títol de la sèrie que Aragón està treballant, amb la productora Globomedia, per Antena 3. Es tracta, segons informava ahir el portal?Vertele, d'un thriller psicològic que comptarà amb l'actor català Pablo?Derqui (Ventdelplà, Isabel) i l'actriu i cantant madrilenya Leonor Watling (La vida secreta de las palabras) com a parella protagonista.

Derqui es posarà en aquesta ficció a la pell d'un metge que pateix un atac de cor i torna a la vida gràcies a un trasplantament, cosa que li causa el fenomen conegut com la memòria del cor. A partir d'aquest moment, començarà a tenir records de la persona a la qual pertany l'òrgan vital i s'embarcarà en una emocionant recerca. Al seu costat, la seva dona comença a tenir dubtes sobre la seva relació arran d'aquest important succés. Aquest paper serà interpretat per la vocalista del grup Marlango.

Emilio Aragón reprèn el mitjà televisiu més d'una dècada després de la comèdia Casi perfectos. A més de formar part de l'equip de creadors de Pulsaciones, Aragón també ?exercirà de productor executiu.

Els records trasplantats

Tal com va detallar la directora de ficció d'Atresmedia Sonia Martínez, en declaracions recollides per la cadena SER durant l'última edició del FesTVal de Vitòria, Pulsaciones «és la història d'un metge que té un atac de cor i en rep un de trasplantat. Rep el cor d'una persona anònima, però de cop i volta comença a tenir els mateixos records que tenia la persona a la qual pertanyia l'òrgan».

«Aquests records gairebé li impedeixen viure perquè no sap què li està passant. Algú li explica que hi ha documents i testimonis de gent que parla d'aquest fenomen de la memòria del cor. El protagonista, amb aquests nous records que està tenint, acaba descobrint que al posseïdor del cor el van assassinar; que no va ser un accident de moto, com es va dir, sinó que va ser víctima d'un homicidi» va afegir Martínez.