17 de agost de 2016
17.08.2016

L'«streaming» de Now TV, HBO Go i Amazon veurà la llum a Espanya a final d'any

17.08.2016 | 07:31

Sky, l'operador de televisió de pagament més gran d'Europa, planeja llençar el seu servei de visualització en streaming a la carta, Now TV. Segons informava ahir la revistaVariety, la companyia té pensat posar en funcionament el servei a finals d'aquest 2016. D'aquesta manera, Now TV s'uniria al boom de servidors de streaming de pagament que es llençaran a final d'any, juntament amb HBO Go i Instant Video d'Amazon.
Segons l'Oficina Europea d'Estadística (Eurostat), Espanya és el país amb una taxa de penetració més alta d'aquest servei. Fins a un 30,7% de les llars són abonades a la televisió de pagament, i el nombre no para de créixer. Així, totes les companyies veuen Espanya com un potencial mercar per expandir un negoci que s'havia estancat. A més, l'experiència a Espanya servirà com a experiment abans de saltar a altres territoris europeus.
L'operadora Sky, però, no té un gran nombre de continguts de producció pròpia. Aquest fet suposa un problema a Espanya, on els drets dels continguts que ofereix la plataforma en altres països ja estan en mans d'altres servidors. L'emissió dels partits de la Premiere League és dret de Movistar +, i els continguts d'HBO quedaran en mans d'HBO Go.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook