01 de desembre de 2016
01.12.2016

Netflix activa l'opció de descàrrega de continguts per veure sense connexió

La plataforma permet així als usuaris el visionat de sèries i pel·lícules en avions o espais amb mal senyal

01.12.2016 | 10:57

Netflix va anunciar ahir que ha activat la descàrrega de sèries, pel·lícules i documentals, de manera que els usuaris poden veure aquests continguts sense necessitat de connectar-se a internet. Algunes sèries i pel·lícules del catàleg del servei de streaming audiovisual nord-americà ja es poden descarregar des d'ahir mateix.

 La companyia va explicar en un comunicat que la descàrrega de continguts era una demanda habitual dels usuaris, una opció que permetrà l'accés al catàleg en llocs on no hi ha internet –per exemple un avió– o allà on la xarxa és cara o de mala qualitat.

«Moltes de les vostres sèries i pel·lícules ja estan disponibles per baixar i altres estan en camí, així que hi ha molts continguts disponibles per a aquests moments en què esteu desconnectats», va indicar el director d'innovació de productes de Netflix, Eddy Wu.

L'aposta de Netflix segueix el model engegat per altres serveis com la catalana Filmin, que ja permet les descàrregues de sèries des de fa temps, o Spotify, que ofereix música sense connexió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema