25 de abril de 2017
25.04.2017

Javier Sierra es posa davant un programa de misteris i patrimoni a Movistar +

L'escriptor viatjarà per diversos punts d'Espanya per investigar l'origen de tota classe de llegendes amb «Otros mundos»

25.04.2017 | 07:18

Llegendes i patrimoni. La plataforma Movistar + prepara Otros mundos, un format que recorrerà la geografia espanyola buscant misteris històrics i visitant els espais en els quals tenen el seu origen. Segons informa el portal Vanitatis, aquesta nova aposta, que s'estrenarà pròximament al canal #0, connectarà el patrimoni amb algunes tradicions, llegendes o misteris històrics, artístics i científics, que seran analitzats per diversos historiadors, escriptors i intel·lectuals. L'escriptor Javier Sierra exercirà de guia, introduint els espectadors, en cada lliurament, a la història sobre la qual girarà, com per exemple, l'avistament de naus extraterrestres o el rastre de fenòmens inexplicables.

L'espai estarà dividit en tres apartats: entrevistes, reconstruccions històriques i una ficció. Otros mundos serà produït per la productora independent La Caña Brothers, que ha portat a terme formats com Tabú, We love Tamara o Minuto # 0, entre d'altres. Segons assegura el citat portal Vanitatis, de moment ja s'han enregistrat sis entregues del format.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema