27 de abril de 2017
27.04.2017

TV3 i IB3 estrenen aquest dissabte «No perdis el compàs!»

?José Corbacho i Victòria Maldi presenten el nou concurs familiar sobre coneixements musicals

27.04.2017 | 00:33
José Corbacho i Victòria Maldi, la parella de presentadors.

TV3 i IB3 estrenaran aquest dissabte a la nit el concurs musical No perdis el compàs!, la primera producció conjunta entre les cadenes. El programa, de dues hores de durada, comptarà setmanalment amb tres equips formats per tres membres d'una mateixa família de Catalunya i les illes Balears que compartiran proves musicals per demostrar el coneixement de cançons. Victòria Maldi i José Corbacho exerciran de mestres de cerimònies de l'espai. El concurs inclourà un repertori de «l'imaginari comú» entre territoris, amb cançons que aniran de Tomeu Penya a Antònia Font, passant per Sau o La Trinca a més de peces en altres idiomes, com l'anglès, el francès o l'italià.

El plató del programa tindrà dues àrees de joc diferenciades. D'una banda, la zona de faristols, en què es faran les proves amb el polsador. Hi haurà tres faristols, un per cada equip dels que participen al concurs. De l'altra, hi ha la zona de micròfons, l'escenari en què els micròfon s'aniran amagant a poc a poc fins arribar a terra. Els participants hauran d'adoptar postures quasi impossibles per poder seguir cantant. No perdis el compàs! constarà de diverses proves.

Finalment, el concurs proposa una prova final perquè cada membre de l'equip ha de passar pel micròfon mentre els altres dos surten del plató. Durant 80 segons i mentre el micròfon va baixant, la pantalla principal imprimeix fotos de solistes o grups i el concursant ha de cantar una cançó de cadascun. El premi màxim al qual poden optar els equips serà de 20.000 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema