28 de agost de 2017
28.08.2017

Fibwi produirà Proliga, un nou canal dedicat al futbol de Segona B i Tercera

La cadena emetrà durant 24 hores ininterrompudes i estarà disponible a través de telèfons intel·ligents i descodificadors

28.08.2017 | 07:38

L'empresa mallorquina Fibwi produirà el nou canal de futbol Proliga, dedicat als partits i la informació dels equips espanyols de Segona Divisó B i Tercera.

Fibwi és un operador de telecomunicacions, internet i telefonia en zones rurals, així com de serveis adaptats a les empreses.

Proliga serà un canal temàtic en el qual s'emetrà durant 24 hores diàries ininterrompudes i que estarà disponible a tot Espanya a través de la plataforma de telèfons intel·ligents i descodificadors subministrats per Proliga.

Aquest canal informarà els afeccionats i professionals de tota l'actualitat esportiva de Segona Divisió B i Tercera mitjançant la retransmissió de partits en directe i en diferit, l'anàlisi de la jornada i les prèvies i espais després de les trobades de cada cap de setmana en territori espanyol.

Segons aquest acord, Fibwi serà l'encarregada de la realització de les retransmissions, així com de la distribució del senyal i l'elaboració íntegra del canal Proliga TV.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook