07 de febrer de 2018
07.02.2018

«Operación Triunfo» aconsegueix un rècord amb la seva gran final

La victòria d'Amaia va ser seguida dilluns per gairebé 4 milions d'espectadors a La 1 de TVE

07.02.2018 | 07:08
La jove Amaia es va proclamar guanyadora d´«Operación Triunfo».

La final d' Operación Triunfo, que va donar dilluns a la nit la victòria a la jove Amaia, va batre tots els rècords d'audiència d'aquesta edició, ja que va registrar una mitjana de 3.925.000 espectadors i un 30,8% de quota. El talent musical va ser el més vist de dilluns en una jornada que va liderar La 1 amb un 16,2%. Un total de 7.747.000 persones van estar pendents en algun moment de la gala final, que va registrar el minut d'or a les 23.12 h, amb un total de 4.729.000 espectadors i un 24,9% de quota.

Malgrat i partir, des de feia setmanes, com la gran favorita, Amaia va assegurar ahir, en declaracions recollides per Televisió Espanyola, que no s'«esperava» guanyar el concurs, tot i que va reconèixer que «ho havia imaginat, però com una cosa impossible». Després del seu pas pel talent musical i amb la vista posada en la seva futura carrera, la jove navarresa va afirmar sentir-se «còmoda en molts estils» que ha interpretat. «Tampoc vull definir-me per un, vull experimentar», va afegir la jove de Pamplona, que ahir no va deixar de rebre felicitacions.

D'altra banda, ahir es va confirmar que la gira Operación Triunfo també passarà per les ciutats de Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla, la Corunya i València. Cites que s'afegeixen a les ja conegudes actuacions previstes a Barcelona (3 de març, Palau Sant Jordi) i Madrid (16 de març, Palacio Vistalegre).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook