22 de març de 2018
22.03.2018

Alfons Arús confirma el seu fitxatge pel grup Atresmedia

El periodista català, que el pròxim mes de juny abandonarà 8TV, ja treballa en un nou programa d'entreteniment que s'emetrà a La Sexta

22.03.2018 | 07:14
Alfons Arús.

Pocs dies després de saber-se que a finals de temporada abandonaria el grup Godó, Alfons Arús ha confirmat el seu fitxatge pel grup Atresmedia. Tot i que alguns rumors apuntaven que el destí del periodista català es trobava a Mediaset, finalment ha estat el grup d'Antena 3 el que s'ha quedat amb els seus serveis. Segons va informar ahir el mateix grup, Arús ja està treballant en un nou projecte d'entreteniment que s'estrenarà aquest mateix any a La Sexta.

«Celebro que es pugui oficialitzar un compromís que es va gestar fa temps. L'excel·lent tracte humà, la solidesa d'un projecte, la coherència d'un model, l'estabilitat de la qual gaudeixen els presentadors i, per què no dir-ho, l'enorme il·lusió que m'han transmès els responsables del grup han fet que fos molt senzill prendre la decisió», afirma Alfons Arús, segons un comunicat d'Atresmedia.

El periodista assenyala: «Em sento feliç de tornar a casa, a casa meva. Després de 24 temporades, torno amb més arrugues però també amb més il·lusió, més energia, més convenciment, més emoció i més gratitud. Amb enormes desitjos de tornar a ser un més d'aquesta gran família que és Atresmedia», afirma Arús, qui va realitzar els seus primers passos en el món del periodisme de la mà d'Antena 3 Radio, per més tard fer el salt a Cadena Catalana (Onda Cero), on va presentar Arús con leche, espai que va ser premiat amb un Ondas el 1989. A Antena 3 també va dirigir i presentar, entre 1992 i 1993, el programa d'humor Al Ataque.


Sobre el nou projecte

Amb relació al nou espai que prepara per a La Sexta, Arús ha assenyalat que serà «coherent amb la meva manera d'entendre la televisió i mantindrà l'esperit del qual porto dirigint des de fa tant de temps», en referència a l' Arucitys, el format que presenta i dirigeix a 8TV des del 2002, i que s'acomiadarà de la cadena de Godó el pròxim més de juny. Per ara es desconeixen més detalls sobre el format, que podria ser similar a l' Arucitys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook