04 de abril de 2018
04.04.2018

«Viajeros Cuatro» es disposa a recórrer el món

El nou format es desplaçarà per ciutats dels cinc continents per descobrir llocs emblemàtics

04.04.2018 | 12:36
El programa visita San Francisco en el seu primer lliurament.

Per recórrer els destins més fascinants del planeta, conèixer aquells indrets que no apareixen a les convencionals guies turístiques, els allotjaments més originals, els plats més genuïns de la gastronomia local i les curiositats o la cultura de la zona cal l'ajuda dels millors guies. Amb aquest esperit neix Viajeros Cuatro, el nou programa de viatges dirigit per Nacho Medina que recull el testimoni deixat per l'emblemàtic Callejeros Viajeros, i que Cuatro estrena aquesta nit, a les 22.45 h.

Produït per Cuatro en col·laboració amb Mandarina Producciones, Viajeros Cuatro recorrerà els cinc continents descobrint a fons cadascun dels destins -des dels seus llocs més emblemàtics fins als seus ambients més desconeguts- i mostrarà com viuen, com es relacionen i quines són les tradicions dels seus habitants. A més, oferirà propostes habitacionals adaptades a diferents plantejaments de viatge que inclouran hotels curiosos, hostals comunitaris plens de lliteres i altres curioses iniciatives que els portaran a connectar amb diversos tipus de viatgers, des del jove motxiller, l'executiu amb poc temps i gran pressupost o la parella que recorre el món buscant noves experiències.

Els llocs de moda o de recent creació també tindran cabuda en el nou format de la cadena de Mediaset, que mostrarà com han anat evolucionant i com s'han transformat alguns llocs característics dels destins escollits, com una antiga presó de Sant Petersburg que s'ha convertit en centre comercial o un edifici en ruïnes de Budapest, considerat com un dels llocs d'oci més modern per l'alta societat búlgara.

Silicon Valley i San Francisco

Grans companyies tecnològiques tenen la seva seu a Silicon Valley, a la badia de San Francisco, el destí del primer lliurament de Viajeros Cuatro. Al parc tecnològic els reporters coneixeran Quique Atienza, un alt executiu d'Apple que viu en una espectacular casa victoriana. Al costat de la vall, a San Francisco, s'hi troba el barri hippy Haight-Ashbury, «on tothom somriu», comenta una noia mentre ven un acordió al carrer. El format també s'endinsarà a Chinatown i a Japantown, un barri oriental on s'han posat de moda els cereals que treuen fum i que anomenen «alè de drac».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook