n Santi Millán torna a TV3. Tres anys després de presentar el reality de superació El Mur, el català tornarà en aquesta ocasió com a actor, sent el fitxatge estrella de la nova temporada de la sèrie Benvinguts a la família. Segons avançava ahir el diari Ara, Santi Millán arriba a la comèdia per donar vida a en Manu, l'exmarit de l'Àngela, personatge interpretat per Melani Olivares. Els nous lliuraments de la sèrie es van començar a rodar el passat 1 d'octubre, i la seva estrena està prevista per a mitjans del mes de gener de l'any vinent.

D'aquesta manera, Millán passarà a interpretar un dels papers protagonistes de la sèrie. I és que l'exmarit de l'Àngela, pare fugit i germà del Nando, és una figura totalment absent des de fa deu anys. La seva inesperada arribada posarà a prova la unitat familiar, que haurà de comprovar si realment la sang és el vincle indestructible. Tot i els enganys inicials, la veritable raó del retorn d'en Manu és demanar ajuda. Una família d'estafadors perillosos encapçalada per la Teresa, una jove amb qui el Manu va tenir un passat romàntic, el persegueix perquè diu que els va robar un anell molt valuós.

Benvinguts a la família ha estat un dels grans èxits de TV3 des de principi d'any, després de registrar una mitjana de 483.000 espectadors i un 16,5% de quota.