El periodista i escriptor Víctor Amela comença una nova aventura professional com a presentador del programa Ho has vist?!, a TVE Catalunya. Aquest dimarts, Amela explicarà la nova experiència televisiva i repassarà la seva trajectòria professional l'espai Noms propis, dirigit i presentat per Anna Cler.

Víctor Amela col·labora en diversos mitjans de comunicació i actualment presenta el programa H o has vist!?.

Durant anys, ha compaginat la crítica televisiva amb les entrevistes en profunditat en el diari en el qual treballa habitualment. «Aquesta feina m'ha salvat la vida. Seria molt avorrit si l'únic que hagués fet en aquests trenta-cinc anys fos estar assegut darrere una taula a la redacció de La Vanguardia. M'hauria mort, segur, abans», explica el periodista al programa de Cler; i afegeix que «he tingut l'oportunitat de col·laborar en una emissora de ràdio, en un programa de televisió, conèixer gent diversa i trepitjar altres àmbits. Això a mi em dona vida. Quan em llevo al matí, m'adono que faré moltes coses, algunes sé quines són i altres no. Això és meravellós».

Noms propis és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE a Catalunya amb convidats que tenen en comú una filosofia de vida optimista i la capacitat de contagiar-la. L'entrevista a Víctor Amela s'emetrà en aquest programa de La 2 el dimarts 23 a les 18.35 i el dissabte a les 15.00 hores.