13 de setembre de 2019
13.09.2019
Diari de Girona

«Joc de cartes» torna dimecres a la graella de TV3 i farà més quilòmetres que mai

En un dels programes descobrirà els locals amb més personalitat del Pla de l'Estany

12.09.2019 | 23:21
Marc Ribas ja està preparat per la nova temporada.

Joc de cartes torna aquesta tardor a la graella de TV3 per encetar la tercera temporada, amb l'objectiu de fer més quilòmetres que mai, recorrent tot Catalunya. En aquesta ocasió la furgoneta del programa, capitanejada per Marc Ribas, visitarà comarques catalanes que encara no havia trepitjat i s'endinsarà en la gastronomia local gràcies, com sempre, als restauradors de cada zona.

Pujaran fins a la Vall d'Aran per conèixer l'oferta gastronòmica que hi ha a més de mil metres d'altitud. Creuaran el port de la Bonaigua per arribar al Pallars i gaudir dels restaurants amb més encant del Sobirà i del Jussà. Viatjaran cap a Ponent, cap a l'Urgell, per conèixer els restaurants que hi ha terra endins, s'aturaran a l'altiplà de la Segarra i continuaran la ruta fins a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, comarques amb establiments a peu de carretera. Passaran per l'Alt Penedès, on 4 restaurants jugaran per ser el millor establiment a la terra del vi i del cava, i arribaran a Barcelona i la seva àrea metropolitana (l'Hospitalet i el Baix Llobregat) per conèixer restaurants que ofereixen des d'hamburgueses fins a menús de menys de 15 euros, passant per ofertes gastronòmiques de productes amb DO. Seguint la ruta, arribaran al Maresme, terra de pèsols i de bons restaurants que els treballen, i pujaran fins al Berguedà, on trobaran establiments en els quals podran menjar i descansar per seguir i recuperar forces i descobrir els restaurants amb més personalitat del Pla de l'Estany.

Dotze comarques, 48 restaurants, riures, plors, tensió, il·lusió, esforç, sacrifici, gastronomia i molt de rock&roll, per fer una temporada de J oc de cartes brutal!

El format Joc de cartes és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu propi local. El primer programa serà el dimecres 18 de setembre, a les 22.30 hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook