09 de octubre de 2019
09.10.2019
Diari de Girona

«Operación Triunfo» tanca el seu primer càsting a Barcelona

?El programa ha estat dos dies a la capital catalana seleccionant concursants per a la seva nova edició

09.10.2019 | 00:08
«Operación Triunfo» tanca el seu primer càsting a Barcelona

Barcelona ha acollit dilluns i dimarts l'inici dels càstings de la nova edició d' Operación Triunfo. Gairebé 2.000 aspirants (1.985) han acudit a les proves realitzades al Sant Jordi Club i s'han sotmès al veredicte de l'equip de càsting del talent musical produït per RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol. La prova es va dividir en dues fases. Dilluns, els aspirants van cantar a capella durant un mínim de 30 segons davant l'equip de professionals liderat per Noemí Galera, directora de càsting de Gestmusic Endemol i de l'Acadèmia de La 1. En la segona fase, les persones seleccionades mitjançant adhesiu es van donar cita ahir en una nova prova de cara al càsting final.

En aquesta edició, l'equip de càsting busca artistes genuïns. Artistes amb personalitat, amb moltes ganes de formar-se com artistes dins d'una Acadèmia més exigent, capaços d'emocionar i, sobretot, de sorprendre, segons assegura RTVE en un comunicat. Noemí Galera va explicar en un descans de les proves que ja hi ha diversos concursants que li han «posat la pell de gallina».

Per la seva banda, en una roda de premsa celebrada a Barcelona durant el càsting, Tinet Rubira va confirmar que Operación Triunfo tindrà enguany un total de 14 gales sense comptar amb la de Nadal i sense la d'Eurovisió, ja que aquest any la cadena pública ha seleccionat a dit Blas Cantó. A més Rubira va avançar que hi haurà «algunes novetats».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook