20 de octubre de 2019
20.10.2019
Diari de Girona

«La vida secreta de los niños» torna demà a la nit a Movistar +

?El programa protagonitzat per mainada, que s'emet a #0, estrena la seva quarta temporada

20.10.2019 | 00:35
Els protagonistes de «La vida secreto de los niños».

La vida secreta de los niños torna demà dilluns, a partir de les 22 h al canal # 0 de Movistar + amb l'estrena de la seva quarta temporada, que serà més urbana i multicultural. África, Álvaro, Bradley, Candela, David Yan, Elena, Larimar, Mikel, Omar i Saafa venen de diferents llocs del món, però tots viuen a l'entorn de Madrid. A través de diferents activitats i jocs, aquests nens i nenes de 4 i 5 anys hauran de començar a donar forma a la seva personalitat i aprendre a gestionar les seves emocions davant les diferents situacions que se'ls plantejaran.

L'amistat, el coneixement del cos humà, els sentiments, la responsabilitat o les realitats socials i alternatives seran alguns dels temes tractats al llarg del sis lliuraments que conformen aquesta quarta temporada del programa.

El format és una producció de Movistar + i DLO / Magnolia i l'adaptació del prestigiós format britànic de RDF per Channel 4, un programa que va resultar premiat com Best Popular Factual Programme en els Broadcast Awards 2016, i un èxit internacional en països com el Regne Unit, Bèlgica o Dinamarca. A més de ser un dels espais favorits del canal # 0, La vida secreta de los niños és tot un fenomen a les xarxes socials acumulant 4 milions d'interaccions a Facebook i 233 milions de visualitzacions a YouTube.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook