21 de desembre de 2019
21.12.2019
Diari de Girona

«El Punt Avui» canvia de propietari i passa a mans del periodista Joan Vall Clara

El també conseller delegat de l'empresa editora n'ha comprat el 75% a Joaquim Vidal, que la presidia des de fa 8 anys

21.12.2019 | 01:13
«El Punt Avui» canvia de propietari i passa a mans del periodista Joan Vall Clara

El periodista Joan Vall Clara (Calonge, 1958), conseller delegat de l'empresa editora d' El Punt Avui i fins ara segon accionista, ha comprat el 75% de les accions de la companyia Hermes Comunicacions SA.

Segons va avançar el mitjà digital El Món, el fins ara president de la companyia, l'empresari Joaquim Vidal, abandona la màxima responsabilitat del rotatiu, que havia adquirit fa gairebé vuit anys. Joan Vall Clara va ser el principal impulsor de la compra del diari Avui el 2009, que va comportar la fusió de les dues capçaleres.

Amb l'operació, que es va concretar aquest dijous i que contempla la condonació del deute, es garanteix la continuïtat d' El Punt Avui i es mantindria la seu del diari a la ciutat de Girona, on va néixer Punt Diari l'any 1979.

L'acord s'emmarca en el projecte de desinversió del Grup Valvi, propietat de la família Vidal, en àrees no estratègiques per al grup, segons ha explicat el mateix diari.

Joaquim Vidal va presentar aquest dijous la renúncia com a president i el consell d'administració va nomenar Vall Clara.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit