13 de gener de 2020
13.01.2020
Diari de Girona

Telecinco estrena la segona temporada de «Vivir sin permiso»

La sèrie protagonitzada per José Coronado i Álex González torna aquesta nit amb noves trames

12.01.2020 | 23:39
José Coronado dona vida al narco Nemo Bandeira.

Després de tancar el 2019 liderant l'audiència a Espanya, Telecinco vol arrencar l'any amb força per no perdre pistonada. Per aquest motiu, i després d'una llarga espera, la cadena principal del grup Mediaset España estrena aquesta nit la segona temporada de V ivir sin permiso, un dels grans èxits de la ficció del grup a finals de 2018, quan es va emetre la primera entrega. En els nous capítols de la sèrie, protagonitzada per José Coronado i Álex González, el narcotraficant Nemo Bandeira veurà perillar el seu imperi.

Segons Mediaset, la nova temporada promet «molt misteri i suspens». La continuació de la sèrie intentarà repetir l'èxit que va recollir durant la seva primera tanda de capítols, que es va alçar amb un gran 19% de quota de pantalla.


El creuer de «First Dates»

La segona temporada de Vivir sin permiso competirà per l'audiència amb Cuatro. La segona cadena del grup Mediaset engega aquesta nit els motors del creuer de First Dates. Durant uns dies, Carlos Sobera i el seu equip de col·laboradors abandonen el restaurant més romàntic de la televisió per traslladar-se a un vaixell en en el qual viatjaran 100 solters amb l'objectiu de trobar l'amor. Barcelona, Marsella, Gènova, Nàpols, Mesina i Malta seran els ports on el date show marítim farà escala per repartir oportunitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook