14 de gener de 2020
14.01.2020

Daniel Grao es posa en la pell d'un «pare coratge» a «Perdida»

L'actor protagonitza la nova sèrie de suspens que Antena 3 estrena aquesta nit en «prime time»

14.01.2020 | 00:26
Imatge promocional de la sèrie «Perdida».

Antena 3 estrena aquesta nit Perdida, una de les grans apostes de ficció del canal per aquest 2020 que es podrà veure just després de l'emissió del programa El Hormiguero. Daniel Grao protagonitza aquesta història. La ficció està produïda per Atresmedia Televisión en col·laboració amb Big Bang Media (productora de The Mediapro Studio).

Perdida és un thriller emocional que narra el viatge d'un pare que viatjarà a Colòmbia per descobrir què ha passat amb la seva filla. La trama es desenvoluparà entre Espanya i el país d'Amèrica Llatina. El rodatge de la sèrie s'ha realitzat íntegrament en exteriors i interiors naturals, comptant amb més de 120 localitzacions diferents. Les gravacions van començar el passat mes d'abril a València, un altre del punts clau d'aquesta història.

Creada per Natxo López, a partir de la història original de Ruth García i David Oliva,la sèrie està dirigida per Iñaki Peñafiel, David Ulloa i Rafa Montesinos. Al costat de Daniel Grao, l'elenc també compta amb Adriana Paz, Ana María Orozco, Carolina Lapausa, Fernando Solórzano, Melani Olivares i Verónica Velásquez.

La sèrie compta amb un total d'11 lliuraments de 50 minuts cadascun que s'emetran cada dimarts en obert a través d'Antena 3 en horari de màxima audiència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook