El creuer del programa First Dates va salpar dilluns passat a Cuatro carregat de solters i solteres disposats a trobar l'amor enmig del mar. No obstant això, ben aviat s'ha descobert que dos dels seus participants no eren exactament solters. Jero i Adriana, una parella de jubilats de 67 anys es va presentar als càstings per separat. Ell va demanar als responsables que seleccionessin a Adriana, a qui presumptament havia conegut quatre anys enrere en una platja nudista a les illes Canàries. Davant les càmeres tot semblava ideal. Un home i una dona, enmig del mar, que es van enamorar bojament.

No obstant això, res és el que sembla i la farsa no ha tardat gaire en ser descoberta. Segons informa el diari La Vanguardia, diversos veïns del municipi de Tazacorte, a l'illa de La Palma, han confirmat que Jero i Adriana fa anys que són casats i que, segons sembla, amb la seva participació al date show buscaven fer un creuer gratuïtament.

«Aquí tothom estava flipant, els grups de WhatsApp treien fum quan els vam veure aparèixer a la televisió», ha explicat una veïna que fins i tot afirma haver anat al seu casament, en declaracions recollides per La Vanguardia.

Tal ha estat la polèmica generada que Warner Bros España ha acabat admetent, mitjançant la xarxa social Twitter, que «després de més de 5.200 cites... una parella ens l'ha colat!».