21 de abril de 2020
21.04.2020
Diari de Girona

La 2 emet especials de «Página Dos» per celebrar la diada de Sant Jordi

El programa literari homenatja el món del llibre en una edició afectada per la crisi del coronavirus

20.04.2020 | 23:36
La 2 emet especials de «Página Dos» per celebrar la diada de Sant Jordi

A partir d'avui i durant tres dimarts, La 2 emetrà programes especials de Página Dos, per commemorar Sant Jordi. Aquest any, a causa de l'emergència provocada per la Covid-19, s'han ajornat tots els actes del Dia del Llibre, però el programa celebrarà aquest dia tan important per a la cultura amb tres nous especials, realitzats des del confinament i l'amor a la lectura.

Entre els escriptors que hi participen hi ha Isabel Allende, Fernando Aramburu, María Dueñas, Javier Cercas, Julia Navarro, Marta Sanz, Santiago Posteguillo, Guillermo Arriaga, Javier Castillo, Elvira Lindo, IRosa Montero, Xavi Daura, Antonio Manzini, Galder Reguera , Héctor Abad Faciolince o Elisa Victòria.

El programa d'avui oferirà una gran llista de recomanacions literàries perquè els espectadors les prenguin com a referència a l'hora de regalar un llibre, a través d'internet, en plataformes digitals o botigues electròniques. A més, l'Impstor, antic col·laborador de el programa, torna durant unes setmanes amb el seu irreverent blog per explicar les opcions digitals que hi ha per adquirir un llibre en aquests dies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook