27 de abril de 2020
27.04.2020
Diari de Girona

iCat recupera alguns programes, fets des del confinament

A partir d'avui reprenen les emissions amb nous continguts emesos des de casa espais com «El celobert» o «Generació digital»

26.04.2020 | 23:31
El músic Lluís Gavaldà estrena nous capítols d'«El celobert», després de sis setmanes de reemissions

La programació radiofònica comença a recuperar una certa normalitat, i partir d'avui tornen a l'antena d'iCat diversos programes que no s'emetien o se'n feien reemissions, a causa de l'emergència sanitària provocada pel coronavirus. Són programes que es fan des del domicili dels realitzadors, per evitar contagis.

De dilluns a divendres, de 8 a 9 del vespre, El celobert, amb Lluís Gavaldà, estrena nous capítols després de sis setmanes de reemissions, amb seleccions musicals dedicades als canvis que ens està provocant la pandèmia.

El programa Adolescents iCat, amb Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé, també torna a la graella de l'emissora, tot i que el programa ha continuat sempre l'emissió en vídeo al seu canal de YouTube, en una edició confinada.

L'espai d'iCat dedicat als més joves, iCatKids, amb Guillamino, Mar Blanch i David Its Me, torna els dissabtes de 10 a 11 del matí i continua amb la seva versió en vídeo a YouTube.

Un altre dels programes d'iCat de radiovisió, Generació digital, amb Albert Murillo, també es podrà escoltar a iCat els divendres a les 10.30 de la nit, de la mateixa manera que es pot seguir al canal de YouTube de l'emissora des del primer dia de confinament.

Blai Marsé també prepara capítols nous de l'espai 5Songs, que s'emet els dissabtes a les 11.00 de la nit.

L'emissora manté el programa cultural diari iCat a casa, que fa la redacció d'iCat des del confinament, amb Albert Miralles al capdavant, i que s'emet de dilluns a divendres a les 9 i a les 6, a iCat, i a les 10 de la nit, a Catalunya Ràdio.

Altres programes que ja es fan des de casa dels realitzadors són Pista de fusta, amb MiquiPuig; Jazz Watusi, amb Dani Nel·lo; Sona9, amb Lluís Gendrau; Songhunter, amb Raül Hinojosa; iCatMans, amb Quim Rutllant i Ester Plana; Memento, amb Josep Maria Bunyol, i Casa Babylon, amb Marc Isern i Rubèn Sierra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook