Los hombres de Paco, la sèrie emesa amb gran èxit d'audiència a Antena 3 entre 2005 i 2010, tornarà una dècada després del seu final. Produïda pel grup Atresmedia TV en col·laboració amb Globomedia (The Mediapro Studio), la nova etapa començarà amb els originals policies de barri entranyables i desastrosos. Segons indica Mediapro en un comunicat, la nova etapa vol «mantenir l'esperit de la sèrie amb un gir important que marcarà un abans i un després en la història».

Paco Tous, Pepón Nieto i Carlos Santos, en els papers de Paco Miranda, Mariano i Povedilla, són alguns dels actors confirmats per a la nova temporada, que es troba en fase de preproducció. Els enregistraments començaran, previsiblement, aquest estiu seguint estrictes protocols sanitaris.

Los hombres de Paco compta amb Montse García, Marc Cistaré i Javier Pons com a productors executius. Lucía Alonso-Allende és coproductora executiva. Juntament amb Cistaré (creador de La víctima nº 8 i guionista de Vis a Vis i El barco), l'equip creatiu es completa amb José Javier Reguilón ( Los hombres de Paco, El barco, Vis a Vis, El chiringuito de Pepe), Abraham Sastre ( El Internado, Te quiero, imbécil) i Tom Fernández ( Vota Juan, A medias).

Una sèrie d'èxit

Antena 3 va estrenar Los hombres de Paco el mes d'octubre del 2005. Convertida en un èxit de la ficció televisiva des del seu inici, la sèrie va arribar als 117 capítols i les nou temporades quan va finalitzar al maig de l'any 2010. La sèrie va fer una mitjana durant els més de cent capítols d'un 19,1% de quota de pantalla i un total de 3,2 milions d'espectadors, i va arribar al seu rècord històric el gener del 2007, quan va congregar 4.450.000 espectadors.

La ficció va marcar una època, assumint riscos i trencant amb tòpics de les sèries policíaques. Paco i els seus amics i companys es van convertir en els policies més estimats de la televisió gràcies a unes trames que unien comèdia, suspens, acció i amor.