22 de maig de 2020
22.05.2020
Diari de Girona

«La que se avecina», primer a Amazon

La dotzena temporada de la sèrie s'estrenarà el 29 de maig a la plataforma i s'avançarà «uns cinc mesos» a la seva arribada a Telecinco

21.05.2020 | 23:40
Una imatge de «La que se avecina», en una imatge d'arxiu.

La dotzena temporada de la sèrie La que se avecina s'estrenarà a la plataforma Amazon Prime el 29 de maig. La plataforma estrenarà en primícia els vuit primers episodis de la nova temporada «com a mínim cinc mesos abans de la seva arribada a Telecinco», segons informa Amazon, que també anuncia que els vuit següents, la gravació dels quals es reprendrà «aviat», també es veuran primer a Amazon. Com ha passat amb moltes sèries, aquesta segona meitat de la temporada va haver d'aturar la seva gravació fa unes setmanes a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

D'aquesta manera, la comèdia s'uneix a la resta de ficcions de Mediaset que arriben abans al servei d' streaming d'Amazon que a l'horari de màxima audiència de Telecinco. Entre elles hi ha Madres, l'encara inèdita Desaparecidos o El Pueblo.

De moment es desconeix què passarà després del final de la temporada 12, tot i que Alberto Caballero ja ha deixat caure en diverses ocasions que la sèrie podria estar a les acaballes, tot i que no es descarten altres opcions.

A falta de saber si finalment els veïns es traslladaran a un altre edifici -opció plantejada fa uns mesos pel seu creador-, prendrà un rumb diferent o s'acomiadaran per sempre, l'únic segur és que aquesta temporada 12, que arribarà primer a Amazon inclourà «un crossover dels grossos» amb El Pueblo, la una altra sèrie dels germans Caballero, els mateixos que van crear La que se avecina.

La que se avecina, les primeres onze temporades de la qual es poden veure al complet a Amazon Prime Video, és una producció de Mediaset Espanya en col·laboració amb Contubernio Films, distribuïda per la Mediterrània Mediaset España Group.

El repartiment de la comèdia està integrat per José Luis Gil, Jordi Sánchez, Nathalie Seseña, Pablo Chiapella, Eva Isanta, Nacho Guerrers, Fernando Tejero o Miren Ibarguren. També hi apareixen Loles León, Ricardo Arroyo, Cristina Medina, Macarena Gómez , Vanesa Romero, Petra Martínez, Víctor Palmero i Carlos Areces,.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook