01 de setembre de 2020
01.09.2020
Diari de Girona

iCat estrena temporada amb els fitxatges d'Estela Ortiz i Marc Lesan

El programa «iCat Kids» passa a tenir dues versions i comptarà també amb un espai en format vídeo a Youtube

31.08.2020 | 23:01
iCat estrena temporada amb els fitxatges d'Estela Ortiz i Marc Lesan

iCat va arrencar ahir la temporada amb la tornada dels programes diaris de l'emissora: el despertador cultural Els experts, l'informatiu musical Independents i nous capítols dels programes de prescripció musical Pista de fusta, El celobert i Delicatessen. També va començar iCatKids, que canvia de nom i es desdobla en Kids i Kids XS.

L'artista, activista digital i investigadora cultural Estela Ortiz és un dels fitxatges d' Els experts per a aquesta nova temporada, que s'emet de dilluns a divendres de 7.00 a 10.00, amb Albert Miralles, Laia Vidal i Roger Seró. El despertador cultural d'iCat també incorpora Marc Lesan, el youtuber de Nou Barris que destaparà les vergonyes de la societat catalana contemporània cada quinze dies.

Una altra novetat seran les dues versions d' iCatKids, que es desdobla en dues versions: Kids XS, els dissabtes a les 10.00 a iCat i a les 13.00 a Catalunya Ràdio, amb Pau Guillamet i Txell Bonet. Els petits d'entre 10 i 15 anys, tindran el seu propi programa en format vídeo anomenat Kids, que presentarà David Its Me cada dissabte a les 20.00 a YouTube.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit