15 de octubre de 2020
15.10.2020
Diari de Girona

La nova sèrie d'Albert Espinosa arribarà al gener a Movistar +

«Los Espabilados» està basada en la novel·la «El que et diré quan et torni a veure» de l'escriptor

14.10.2020 | 23:54
Els quatre joves protagonistes de «Los Espabilados».

Los Espabilados, la nova sèrie original produïda per Movistar + en col·laboració amb Dynamo Audiovisual, i que suposa la tornada a la televisió d'Albert Espinosa després del seu èxit Polseres Vermelles, s'estrenarà el pròxim mes de gener a la plataforma de pagament. Aquesta sèrie d'aventures, creada i escrita per Espinosa, està inspirada en la seva novel·la El que et diré quan et torni a veure (Grijalbo) traduïda a 20 idiomes. «És una història de nois sense fronteres mentals que lluiten contra la desigualtat. I, a més, em fa molt feliç estrenar-la el gener de 2021, ja que coincideix amb el dècim aniversari de l'estrena de Polseres Vermelles» ha comentat Espinosa, segons un comunicat de Movistar +.

La ficció comença quan Mickey L'Angelo, Yeray, Guada, Samuel i Lucas, cinc nois extraordinaris, escapen del seu centre psiquiàtric per a emprendre un viatge per Europa que canviarà les seves vides per sempre. Al llarg de set episodis de 30 minuts, els protagonistes sortiran indemnes de situacions difícils, s'enfrontaran a injustícies i, sobretot, descobriran l'amor, l'odi i el poder.

Dirigida per Roger Gual ( Las chicas del cable), Los Espabilados està protagonitzada per Álvaro Requena com a Mickey L'Angelo; Marco Sanz com a Yeray; Sara Manzano com a Guada; Aitor Valadés com a Samuel; i Héctor Pérez com a Lucas. Completen el repartiment els actors Miki Esparbé i Àlex Brendemühl.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook