02 de novembre de 2020
02.11.2020
Diari de Girona

«Roadkill» visibilitza la fina línia que separa la moral de la política

Hugh Laurie interpreta un polític conservador en aquest thriller que avui s'estrena a Movistar +

02.11.2020 | 00:25
Hught Laurie a la sèrie «Roadkill».

L'actor britànic Hugh Laurie ( House) torna al món de la pantalla petita amb Roadkill, on interpreta un polític conservador que haurà d'enfrontar-se a nombrosos enemics disposats a conspirar per enderrocar-lo. Creat i escrit per David Hare ( Las horas, The Reader), aquest intens thriller polític de quatre episodis, que avui arriba al canal SeriesManía de Movistar +, explora la relació entre la moral personal i el poder polític en plena expansió dels populismes. La plataforma de pagament estrenarà cada dilluns un nou episodi de la sèrie.

La producció segueix els passos de Peter Laurence, un home fet a si mateix, enèrgic i carismàtic, que ocupa un alt càrrec en el govern conservador del Regne Unit. La vida de Laurence -pública i privada- comença a caure a trossos quan apareixen diversos assumptes comprometedors. Laurence, amb una vergonyant manca de culpabilitat o de remordiment, intentarà sortir-se amb la seva. Els esdeveniments confirmaran, més aviat que tard, les dificultats que té un alt càrrec per poder deixar els episodis més obscurs del seu passat enterrats.

Helen McCrory ( Peaky Blinders), Sidse Babett Knudsen ( Borgen), Saskia Reeves ( Luther) i Iain De Caestecker ( Agentes de S.H.I.E.L.D.) completen l'elenc protagonista de la sèrie.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook