Mohammed Reda, procedent de Tànger, és el gran de cinc germans. Als 12 anys va travessar l'estret sota un camió. Va arribar a Girona, traslladat des de Granada, perquè va demostrar que tenia un oncle a Taialà. Aquest primer allotjament va permetre escolaritzar-lo i que assistís amb certa regularitat a l'institut.

De cop, el noi dormia al carrer. Les institucions educatives li van trobar una família d'acollida que li va donar suport. Mohammed Reda va seguir estudiant, encara que es va començar a percebre aspectes negatius en el seu comportament. Fa poc més d'un any es va descobrir que cometia petits furts.

Quan va entrar al CRAE de Salt, els educadors estaven orgullosos per la seva evolució, ja que complia amb rigor el reglament. També estava interessat a seguir els estudis. Això, però, no va evitar que en les hores lliures cometés petits robatoris escalant façanes. Delictes que amagava als seus educadors i que explicava com heroïcitats als seus amics i que al final li van costar la vida.salt |J.B.M.