Sergio León va entrenar-se divendres amb aparent normalitat, al costat de la resta de la plantilla del Llagostera, a Palafrugell, per preparar la visita del Ponferradina. Tenia permís per abandonar el Pla i Arbonés una estona abans del final de la sessió i així ho va fer. Tenia un bon motiu: a la una del migdia es casava, pel civil, a Platja d'Aro amb la seva companya Rocío, la mare del seu fill de tres anys, que va coneìxer fa quatre temporades durant la seva estada al Reus. La formalització de la seva unió civil va reunir una desena de persones, un nucli reduït de familiars i amics. La cerimònia festiva es repetirà el 4 de juliol a Còrdova, un cop hagi acabat la temporada, i de moment ja hi han confirmat l'assistència més de 200 convidats. Casat divendres al migdia amb Rocío, Sergio va tornar a entrenar-se dissabte i l'endemà, diumenge, recuperava la titularitat amb l'equip de Carrillo i marcava el definitiu 3-1 contra el Ponferradina. El dia que a la grada, per primer cop des que juga al Llagostera, hi havia la seva mare i d'altres familiars. Una setmana rodona.

"Han sigut uns dies molt macos i intensos, aquesta és la veritat", admetia ahir el protagonista, juntament amb Pitu, que també va fer un gol al Ponferradina, els màxims realitzadors del Llagostera aquesta temporada amb tres dianes. Sergio explica que amb la seva dona ja feia temps que tenien previst casar-se pel civil aquesta tardor i després, a l'estiu, organitzar una cerimònia festiva a Còrdova. "Havíem demanat hora pel casament, ens van trucar i ens van citar al jutjat de pau de Platja d'Aro divendres a la una. Vaig acabar l'entrenament, vaig anar a casa a canviar-me de roba, i cap allà que vam anar", recorda. El davanter i Rocío van estar acompanyats per familiars i amics. Una desena de persones que van aprofitar el viatge per veure també el partit de diumenge, on el jugador cedit per l'Elx va tenir una notable actuació consolidada amb un gol.

"L'actitut d'aquest equip és molt bona i la victòria contra el Ponferradina ens ha donat molt d'aire. Estic content perquè ara tenim l'oportunitat de tancar el 2014 amb encara millors sensacions si diumenge guanyem al camp de l'Albacete, un rival directe", reflexiona Sergio León. El davanter feia cinc partits que era suplent i diumenge va tenir "el premi" a la seva "bona feina" en els entrenaments amb la titularitat, i no va desaprofitar l'ocasió: "jo sempre treballo per sortir a l'onze inicial i contra el Ponferradina els tècnics van confiar en mi. La meva resposta al camp va ser bona", subratlla el futbolista de Palma del Río, que el gener farà 26 anys.

Sergio León afirma que quan acabi la seva carrera s'instal·larà a viure a Reus, la localitat d'on és la seva parella, tot i que admet que també es troba molt a gust a les comarques gironines -s'ha afincat a Palamós, com la majoria de jugadors del Llagostera d'aquesta temporada-. Ara només espera seguir comptant amb la confiança de Carrillo, Alsina i Álvarez i tornar-los-la amb més gols. El Llagostera, que durant moltes jornades va estar negat de cara a porteria, ha marcat cinc gols en els últims dos partits (Numància i Ponferradina). La sequera toca la seva fi. Paraula de Sergio León. Un futbolista casat. I amb gol.