A les 7 de la tarda, a l'Aula A de la Casa de Cultura de Girona, la professora de la Universitat de Barcelona Carme Junyent clourà el cicle Un cop d'ull (o més) a l'aprenentatge del català, que s'ha portat a terme com a activitat paral·lela de l'exposició Imatge, imatge, quina expressió catalana amagues?. Junyent impartirà la conferència La vida de les llengües, les ?llen?gües de la vida.

ina M. Agustias Pérez.

Dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, la sala d'actes de l'IMPO d'Olot acull la conferència Tutankamon. La tomba i el seu tresor, a càrrec de Núria Castellano. Serà una xerrada que revelarà la història d'aquest mític rei de l'Egipte antic, amb detalls poc coneguts pel gran públic.

.

Des de Sant Boi de Llobregat arriben a l'Ateneu Bar de Banyoles els Trau, el grup que es va adjudicar el primer premi del concurs de maquetes Sona 9 de l'any passat. Trau és un quartet de pop-rock encapçalat per la inusual figura del seu cantant i bateria i en el qual es pot reconèixer una indiscutible influència del pop, la psicodèlia i el rock dels seixanta. El concert començarà puntualment a les 9 de la nit i l'entrada és gratuïta.

L'espai Can Gruart de Vilablareix acollirà divendres vinent una taula rodona per commemorar el Dia Internacional de la Ràdio. El debat comptarà amb Xavier Cusell, Marta Fusté, Edu Sívori i Miquel Albert Soler. Conduirà l'acte Maria Dolors Reig, presidenta dels Amics de la Unesco de Girona.

El proper cap de setmana arribarà carregat de propostes a l'Auditori de Girona. Divendres serà el torn de la música independent, de manera que a les 9 de la nit els Sr. Chinarro pujaran a l'escenari de la Sala de Cambra per presentar el seu darrer treball, Perspectiva Caballera. Dissabte 14, a les 9 de la nit, el protagonista serà el flamenc, de la mà del bailaor Rafael Amargo. Finalment, diumenge, la GIO Simfònica, amb la col·laboració del ?guitarrista Milos Karadaglic i sota la direcció de Marcel Sabaté, oferirà una interpretació especial del Concierto de Aranjuez de J. Rodrigo. També diumenge, a les 7 de la tarda, s'ha programat el concert del Quartet Gerhard & Pau Codina.