L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) ha reobert aquest matí les seves dependències amb normalitat per a la prestació de serveis municipals als ciutadans després dels registres d'ahir en l''operació Pretòria', segons ha informat a Europa Press una portaveu del consistori.

El consistori va emetre ahir un comunicat en el qual manifestava el "màxim respecte a la presumpció d'innocència" després de l'operació que es va saldar amb la detenció, entre d'altres, de l'alcalde Bartomeu Muñoz i del regidor d'Urbanisme, Manuel Dobarco.

El consistori, governat pel PSC --en les últimes municipals l'esmentat partit va obtenir el doble de vots que la unió de la resta de formacions--, ha assenyalat en qualsevol cas és que posa a disposició de l'autoritat judicial "com no podria ser d'altra manera".

L'Ajuntament ha recordat que la investigació s'emmarca en una operació judicial més àmplia, i que tot i tot la seva "prioritat absoluta" és la de preservar la "dignitat, transparència i la imatge d'honestedat" del consistori.