Avui a les 10 de la nit, i demà a les 7 de la tarda, a la Sala Planeta de Girona hi tindrà lloc la representació Al Cel: oratori de Jacint Verdaguer. Els intèrprets Ruben Ametllé, Lurdes Barba, Jordi Figueras com a Jacint Verdaguer, Xavier Frau i Sílvia Ricart representaran aquesta obra per donar a conèixer més a fons el poeta.

Aquest oratori que ha escrit per al teatre Xavier Albertí contempla a través dels últims dies de vida del poeta, la seva última nit, la realitat de Verdaguer com a home i com a poeta.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat l'Institut Guttmann i el Grup Mifas presentaran el llibre Perquè tu ets important! L'acte se celebrarà dijous vinent a les 6 de la tarda a la nova seu del Grup Mifas.

Narcís-Jordi Aragó rebrà el premi Ofici de Periodista el divendres 11 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, en un acte que se celebrarà al Centre Cultural de Caixa Girona - Fontana d'Or, a Girona. En la cerimònia, a més de l'homenatjat, hi participaran Rafael Nadal, director d'El Periódico de Catalunya; Josep Carles Rius, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; i Narcís Genís, president de la Demarcació de Girona del CPC.

Divendres vinent, a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi tindrà lloc la presentcaió del llibre Moments de Girona de Joaquim Nadal i Farreras.

Divendres vinent a les 9 del vespre, al Tetare Municipal, tindrà lloc l'obra de Carlo Goldoni: Piccolo Teatro di Milano que ens porta tres comèdies en una del dramaturg venecià Carlo Goldoni: Le smanie per la villeggiatura ; Le avventure della villeggiatura ; i Il ritorno dalla villeggiatura.

Dissabte vinent se celebra la fira de Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols, un dels mercats de productes artesanals i tradicionals amb més història del país. Durant tot el dia, la Fira de Santa Llúcia exposarà bestiar, maquinària i artesania en parades de firaires professionals. La fira començarà a primera hora del matí amb la pedalada popular i la cercavila. També hi haurà FiraTast, una exhibició d'esports rurals i una gran botifarrada popular.

Diumenge vinent se celebrarà La Marató de Tv3, dedicada enguany a les malalties minoritàries, patologies bastant desconegudes, fins i tot per als metges.